AFIŠA

19. Janvāris 2017 / 15:41

Latvijas Universitātes 75. konferences plenārsēdē ar priekšlasījumiem uzstāsies Egils Levits un Inesis Feldmanis

27. janvārī plkst. 11.00 Latvijas Universitātes Mazajā aulā (Raiņa bulvāris 19) ar Latvijas valsts de iure atzīšanas gadadienai veltīto akadēmisko plenārsēdi tiks atklāta Latvijas Universitātes 75. konference.

Plenārsēdi ar uzrunu atklās Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks. Tās ietvaros ar priekšlasījumu “Cīņa par demokrātiju – Latvijas un Eiropas Savienības tuvākās izaicinājumi” uzstāsies Eiropas Savienības tiesas tiesnesis Egils Levits un Inesis Feldmanis - ar priekšlasījumu “Latvijas starptautiskā atzīšana”.

LU konference šogad norisināsies no 23. janvāra līdz 15. martam un tā aptvers visdažādākās zinātnes nozares. 23. janvārī notiks pirmā sekcijas sēde – „Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas – nākotnes vīzijas ”.

Ikgadējā Latvijas Universitātes zinātniskā konference tiek rīkota ar mērķi nodrošināt pētījumu rezultātu, ideju un domu apmaiņu zinātnieku, docētāju, studentu un viesu starpā. Latvijas Universitātes zinātniskā konference notiek kopš 1945. gada.

Ikviens interesents aicināts piedalīties un apmeklēt Latvijas Universitātes 75. konferenci!

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS