FOTO UN VIDEO

13. Novembris 2017 / 09:25

Uzdāvini “Jurista Vārdu”! VIDEO: Linards Muciņš

““Jurista Vārds” ir ļoti nozīmīga gan elektroniska, gan papīra formāta platforma Latvijas juristiem. Tas ir vienīgais izdevums, kurā var izvietot savas pārdomas, lai tās nepaliek tikai tiesas zālē vai lekciju auditorijās. Tur var izteikties plašākai juridiskai un ne tikai juridiskai sabiedrībai,” par žurnālu stāsta zvērināts advokāts Linards Muciņš.

Akcijas “Uzdāvini “Jurista Vārdu”!” ietvaros zvērināts advokāts L. Muciņš žurnāla abonementu 2018. gadam dāvina Liepājas Universitātes bibliotēkai.

“Jurista Vārda” 1000. laidiena iznākšanas nedēļā, no 7. līdz 13. novembrim, norisinās akcija “Uzdāvini “Jurista Vārdu” savai skolai, bibliotēkai, studentam vai skolēnam”, kuru rīkot ierosināja vairāki zvērināti advokāti.

Akcijas mērķis – mudināt juristus dāvināt “Jurista Vārda” 2018. gada abonementu savas dzimtās pilsētas bibliotēkai, absolvētajai skolai vai konkrētam studentam vai skolēnam personīgi, lai veicinātu jauniešu interesi par tieslietām un, iespējams, arī jurista profesijas izvēli.

Interesentiem! Abonementu kā dāvanu var noformēt:

Laikā no 7. līdz 13. novembrim, pasūtot "Jurista Vārda" drukātā žurnāla abonementu mūsu Lasītāju servisā, saņem 10 EUR atlaidi!

Akcijas “Uzdāvini “Jurista Vārdu”!” citu vēstnešu videoaicinājumi:

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS