AFIŠA

24. Maijs 2018 / 09:07

Aicina uz Oksfordas Universitātes profesora vieslekciju ES tiesību piemērošanas jautājumos

8. jūnijā plkst. 10.00 Latviešu biedrības nama Zelta zālē ar vieslekciju "ES un ES tiesības: Institucionāli un būtiski izaicinājumi" (The EU and EU law: Institutional and Substantive Challenges) uzstāsies pasaules vadošais ES tiesību akadēmiķis, ES tiesību “Bībeles” līdzautors, Oksfordas universitātes profesors Pols Kreigs (Paul Craig).

Lekciju rīko biedrība “Latvijas tiesību institūts” savas ārvalstu akadēmiķu vieslekciju programmas ietvaros. Pasākumu atbalsta Augstākā tiesa, Konkurences padome, Zvērinātu advokātu padome, Rīgas Latviešu biedrība un žurnāls “Jurista Vārds”.

Lekcijas valoda: angļu valoda bez tulkojuma latviešu valodā, ilgums ~2 stundas un pusstunda jautājumu un atbilžu sesijai.
Dalība vieslekcijā ir bez maksas ar Latvijas tiesību institūta ielūgumiem. Pieteikumi ielūgumu iegūšanai jāsūta uz: edijs.poga@lti.lv.
Plašāku informāciju skatiet šeit

Biedrība „Latvijas tiesību institūts” ir neatkarīga, nepolitiska, nevalstiska bezpeļņas apvienība, kurā apvienojušās personas ar kopīgām interesēm par Latvijas tiesībām un to attīstību. Institūts vienmēr un visur darbojas neatkarīgi un stāv ārpus politisko partiju politikas. Institūta misija ir veicināt Latvijas Republikas kā demokrātiskas taisnības un tiesību valsts tālāku atjaunošanu, nostiprināšanu un attīstību. 

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
18. Marts / 09:40
Pasaules konstitucionālo tiesu organizācijas Birojs atbalstīja Satversmes tiesas rezolūciju par starptautiskās tiesiskās kārtības atjaunošanu  
15. Marts / 13:39
Eiropas Savienības tiesa piespriež maksāt soda naudu par Eiropas Elektronisko sakaru kodeksa prasību nepārņemšanu noteiktajā termiņā
15. Marts / 13:36
Valsts kompensācijas piedziņas lietu rezultāti 2023.gadā
15. Marts / 13:33
Stājas spēkā spriedums, kurā vērtēta lēmuma par aizsardzību pret vardarbību nepildīšana
14. Marts / 20:18
Eiropas Cilvēktiesību tiesa noraida sūdzības trīs lietās par tiesībām uz īpašumu
AUTORU KATALOGS