AFIŠA

22. Novembris 2016 / 12:01

Egila Levita vieslekcija par bēgļu krīzi Eiropas Savienībā

Latvijas Universitātes doktorantūras skola “Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākajās sadarbības dimensijās, EIBSRS” un Ekonomikas un vadības fakultāte (EVF) aicina uz Eiropas Savienības Tiesas tiesneša Egila Levita atklāto vieslekciju “Aktuālā migrācijas problemātika un bēgļu krīze Eiropas Savienībā un tās attiecībās ar citiem pasaules reģioniem – tiesībpolitiski aspekti”, kas notiks šā gada 25. novembrī plkst. 17.00 Aspazijas bulv. 5, prof. E. Vasermaņa piemiņas auditorijā (225. aud.).

Vieslekciju organizē Latvijas Universitātes (LU) doktorantūras skola “Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākajās sadarbības dimensijās (EIBSRS)” sadarbībā ar LU Ekonomikas un vadības fakultāti, LU Eiropas un sabiedrības attīstības studiju akadēmisko centru un LU Žana Monē (Jean Monnet) izcilības centru. Vieslekcijas noslēgumā paredzēta arī jautājumu sesija. To apmeklēt aicināti gan LU studenti un mācībspēki, gan absolventi un citi interesenti.

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, lūdzam reģistrēties vieslekcijai. Lūgums savu dalību lekcijā pieteikt līdz 24. novembrim, rakstot uz e-pastu ella.jakobsone@lu.lv vai zvanot uz tālruni +371 67034701. 

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
26. Aprīlis / 16:44
Rīgas tiesu apgabala tiesneši kopīgā sanāksmē pārrunā aktualitātes krimināltiesību jomā
26. Aprīlis / 16:43
Saeimas Valsts pārvaldes komisija darba grupā spriedīs par mākslīgā intelekta regulējuma izveidi
26. Aprīlis / 10:00
Stājas spēkā notiesājošs spriedums par nelikumīgu senlietu glabāšanu
25. Aprīlis / 16:46
Maksātnespējas procesa administratori kārto kvalifikācijas eksāmenu
25. Aprīlis / 15:56
Tiesai no jauna jāskata lieta par pašvaldības rīkoto apbūves tiesību izsoli
AUTORU KATALOGS