JAUNUMI

18. Aprīlis 2019 / 13:46

Domnīcā strādās pie VID stratēģijas 2020–2022

Turpinot darbu, pie Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Stratēģijas 2020–2022 izstrādes, VID organizē domnīcu, kuras ietvaros plecu pie pleca ar sadarbības partneriem un citām valsts iestādēm apzinās aktuālāko problēmu loku, ar kuru turpmākajos trijos gados būs jāstrādā, un iezīmēs iespējamos risinājumus.

VID ir ļoti būtiski uzklausīt un uzzināt uzņēmēju, viņu pārstāvošo organizāciju un citu valsts iestāžu viedokli. Labākie risinājumi rodas sadarbojoties, jo jēgpilnas sarunas veicina izpratni, ļauj paraudzīties uz izaicinājumiem un procesiem no dažādiem skatu punktiem. Nākamajos trijos gados VID plāno darboties četros stratēģiskos līmeņos – ieņēmumu maksimizēšana, atturošas sodu politikas piemērošana, komunikācijas uzlabošana un klientu apmierinātība, kā arī personāla kompetences attīstīšana un darba procesa pilnveidošana. Domnīcā darbs notiks tematiskajās grupās, atbilstoši iecerētajiem stratēģiskajiem virzieniem. Katrā no tām dalībnieki no privātā un valsts sektora līdzdarbosies, meklējot labākos risinājumus.

Domnīcā piedalīsies VID attīstības konsultatīvās padomes pārstāvji no Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Ārvalstu investoru padomes Latvijā, Finanšu ministrijas, Ekonomikas ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības un Latvijas Zinātņu akadēmijas.

Domnīca notiks šī gada 23. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 16.00 Talejas ielā 1, Rīgā.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS