JAUNUMI

28. Februāris 2020 / 11:48

Notiks bezmaksas apmācības par jaunumiem 2020. gadā starptautisko līgumu sagatavošanā
1 komentāri

9. martā plkst. 18.00 uzņēmēji un biznesa pārstāvji, kuru nodarbošanās ir saistīta ar starptautisko biznesu, tiek aicināti uz bezmaksas juridisko biznesa semināru "Starptautisks līgums 2020" Rīgā, E. Birznieka-Upīša ielā 18-7.

Jebkuras uzņēmējdarbības pamatā ir dokumenti, darījumi, cipari, likumi, tiesību akti. Kad runa ir par starptautisko biznesu viss iepriekš minētais ir vēl īpašāk jāizvērtē un jāapdomā, jo būt citu teritorijā vienmēr ir ne tik pārliecinoši un droši kādas specifiskas informācijas nezināšanas dēļ. Vadīt biznesu korekti un optimāli palīdz zināšanas. Rīgas šķīrējtiesas organizētajā seminārā varēs saņemt aktuālas zināšanas veiksmīgai un juridiski drošai starptautiskā biznesa vadīšanai.

Seminārs būs ļoti aktuāls pārsvarā divām uzņēmēju grupām:

  • tiem, kas jau strādā ar ārvalstu klientiem un partneriem, taču vēl nav analizējuši 2020. gada jaunumus, kā arī vēlas vienkārši pārbaudīt savu pieredzi iegūtajās zināšanās un iegūt jaunas, par ko vienkārši nav aizdomājušies;
  • tiem, kas tikai sāk iziet starptautiskajā tirgū, bet domā, ka varēs tikai nedaudz pielabot savu līgumu, ar kuru strādā ar vietējām kompānijām, neievērojot būtiskās nianses darbā tieši ar ārzemju partneriem un klientiem.

Semināra plāns:

  1. Pienācīga pārbaude – kā pārbaudīt savu partneri/klientu 2020. gadā. Jauns instruments – pārapdrošināšana – kā to pareizi pielietot. Klienta pārbaudes instrumentu pārskats.
  2. Nozīmīgākie līguma punkti – par produkta kvalitāti, par force majeure jeb nepārvaramo varu, atbildību ierobežojošiem apstākļiem – rezumējot 2019. gada izmaiņas.
  3. Piemērojamie tiesību akti – kā 2019. gadā tie traucēja efektīvam darbam. Taisām auditu darba vietā.
  4. 2020. gada starptautisko piegādes noteikumu īss izmaiņu pārskats. Kā sevi pasargāt?
  5. Diskusija un jautājumi.

Semināra lektors: Konstantīns Ivanovs (Sanktpēterburga (Krievija)/Viļņa (Lietuva)) – pasaules līmeņa eksperts praktiķis starptautiskajā komerctiesību jomā. Pārstāv ārzemju klientu intereses valsts un ārvalstu tirdzniecības strīdos. Rīgas šķīrējtiesas šķīrējtiesnesis, biznesa treneris, tiesību zinātņu doktors, praktizējošs jurists, advokātu biroja “Foxen law office” valstu tiesību padomnieks.

Visiem semināra apmeklētājiem semināra lektors ir sagatavojis noderīgu materiālu mapi, kas tiks iedota semināra laikā.

Uzņēmējiem vai kompāniju darbiniekiem, kas nav juristi, bieži vien ir diezgan grūti sekot līdzi pat savas valsts likumu izmaiņām un juridiskiem jaunumiem, jo mēs katrs koncentrējamies tieši uz savas nodarbošanās sfēru uzņēmumā, ko nu vēl teikt par starptautisko tiesību jaunumiem. Taču tas ir ļoti svarīgi – juridiski apdrošināt savu biznesu no visām pusēm un būt lietas kursā, tāpēc tiek rīkots pasākums, kura laikā apmeklētāji tieši saņems informāciju, lai būtu juridiski aizsargāti starptautiskajos darījumos, jo drošība ir pats galvenais.

Sakarā ar ierobežotu vietu skaitu, lai piedalītos pasākumā, ir nepieciešama iepriekšēja reģistrācija, kas notiek Rīgas šķīrējtiesas mājaslapā sadaļas “Atbalsts” apakšsadaļā “Semināri”.

Viena semināra apmeklēšana palīdzēs jums biznesa veiksmīgai uzplaukšanai arī ārvalstīs!

komentāri (1)
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Inna
1. Marts 2020 / 21:46
0
ATBILDĒT
Katru reizi apmeklēju viņu seminārus. Ļoti iesaku!
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS