JAUNUMI

26. Maijs 2022 / 12:28

Patentu valde piedāvā jaunu publisko datubāzi

Patentu valdes mērķis ir nodrošināt pēc iespējas ērtāku piekļuvi publiskajiem datiem par preču zīmēm, dizainparaugiem un patentiem. Tāpēc izstrādāta un apmeklētājiem kopš 26. maija pieejama jauna, uzlabota Patentu valdes datubāze. Patentu valdes eksperti kopā ar datubāzes izstrādātājiem ir cītīgi strādājuši, lai uzlabotu un vienkāršotu publisko datubāzu funkcionalitāti, kā arī nodrošinātu pēc iespējas parocīgāku un vienkāršāku piekļuvi publiski pieejamajiem datiem par preču zīmēm, dizainparaugiem un patentiem. 

"Mūsu kolēģi intensīvi strādā, lai klientiem nodrošinātu pēc iespējas ērtākus, pieejamākus un modernākus pakalpojumus un tehniskos risinājumsu. Šoreiz tas ir rezultējies lietotājam draudzīgākas un vizuāli pievilcīgākas datu bāzes izstrādē." informē Patentu valdes direktors Agris Batalauskis 

Publiskā datubāze http://databases.lrpv.gov.lv/databases/lv faktiski ir desmit datubāzes vienuviet - Preču zīmes, Dizainparaugi, Patenti, Papildu aizsardzības sertifikāti (PAS), Atteiktās preču zīmes, Iebildumi - preču zīmes, Iebildumi - dizainparaugi, Apelācijas - preču zīmes, Apelācijas - dizainparaugi, Apelācijas - Patenti un PAS. 

Iepazīties ar jauno datubāzi un uzzināt plašāk par tās funkcionalitāti  interesenti tiek aicināti, apmeklējot prezentāciju, kas notiks attālināti 17. jūnijā plkst. 12.00. Prezentācijai iespējams pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu šeit

Gaidīsim jūsu komentārus un ieteikumus, kas palīdzētu uzlabot  Patentu valdes publiskās datubāzes izmantošanu. Komentārus un ieteikumus aicinām nosūtīt uz Patentu valdes e-pastu valde@lrpv.gov.lv.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
23. Aprīlis / 16:46
Informācijai par akcionāriem jābūt korektai un pieejamai ikvienam
23. Aprīlis / 14:58
Bāriņtiesu ētikas pārkāpumus izskatīs pašvaldības izveidota ētikas komisija
23. Aprīlis / 14:56
Vienkāršo privātmāju datu reģistrāciju kadastrā
23. Aprīlis / 14:54
Valsts policijas priekšniekam Armandam Rukam piešķir ģenerāļa pakāpi
22. Aprīlis / 14:05
Tiesnesi Inesi Graudu pārceļ Augstākās tiesas tiesneša amatā
AUTORU KATALOGS