JAUNUMI

26. Maijs 2022 / 12:55

Mārtiņš Šteins turpinās Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāra darbu

Iekšlietu ministrs Kristaps Eklons aicinājis bijušo Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru, 13. Saeimas deputātu un Kustības “Par!” valdes locekli Mārtiņu Šteinu kļūt par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru. Amata pienākumus M. Šteins sāks veikt 2022. gada 26. maijā.

“Novērtējot līdzšinējo darbu Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāra amatā, kā arī iegūto pieredzi un zināšanas, nolēmu Mārtiņu Šteinu aicināt arī manā komandā pildīt parlamentārā sekretāra pienākumus. Sadarbības stiprināšana starp ministriju un Saeimu likumdošanas procesā, starp ministriju un NVO sektoru, cilvēcīga attieksme un enerģiskums būs ļoti noderīgas lietas mūsu komandā,” norāda iekšlietu ministrs Kristaps Eklons.

“Mana līdzšinējā darbība iekšlietu nozarē galvenokārt saistījās ar ministrijas un Saeimas sadarbību likumdošanas procesā, īpaši laikā, kad tika pieņemti likumi valsts robežas izbūves paātrināšanā, Ukrainas civiliedzīvotāju atbalstīšanā un citās jomās. Šajā laikā īpaši uzsvēru nepieciešamību iekšlietu jomai cieši sadarboties ar nevalstiskajām organizācijām vairāku jautājumu risināšanā, kas arī noticis,” norāda Mārtiņš Šteins, izrādot apņēmību šos darbus turpināt.

M. Šteins uzsver, ka palīdzēs ministram turpināt iepriekš uzsāktos darbus un īstenot no jauna izvirzītos uzdevumus. Turpināt un pabeigt bijušās ministres Golubevas uzsāktos darbus ir svarīgi, jo tos novērtējuši arī iekšlietu dienesti. 

M. Šteinam ir trīs augstākās izglītības tiesību zinātņu, vadībzinātņu un izglītības vadības jomā, kas iegūtas Latvijas Universitātē. Bijis Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs pie iekšlietu ministres Marijas Golubevas. Viņš ir 13. Saeimas deputāts, vairāku Latvijas nevalstisko organizāciju biedrs un izpildinstitūciju pārstāvis, partijas Kustības “Par!” valdes loceklis, kā arī Līgatnes Jauno līderu vidusskolas vēstures un sociālo zinību skolotājs.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
18. Aprīlis / 13:10
Saeima 2. lasījumā atbalsta kadastra likuma izmaiņas, iedzīvotājiem nekustamā īpašuma nodokļa maksājumi nepieaugs
18. Aprīlis / 12:39
Varmākam varēs piemērot elektronisko uzraudzību, konceptuāli lemj Saeima
18. Aprīlis / 12:37
Valsts kontroles padomes locekļa amatā Saeima apstiprina Gati Litvinu
18. Aprīlis / 12:24
Senāta Civillietu departamenta senatoru kopsapulce uzsver paskaidrojumu nozīmi civilprocesā
18. Aprīlis / 10:39
20 gadi kopš 10 valstu pievienošanās Eiropas Savienībai: jauns konstitucionāls brīdis Eiropai
AUTORU KATALOGS