JAUNUMI

23. Septembris 2022 / 10:29

Tiesu administrācijas pārstāvji piedalās Baltijas valstu tiesu darba administrēšanas seminārā
No TA arhīva

22. un 23.septembrī Helsinkos, Somijā norisinās Baltijas valstu seminārs, kurā tiekas Baltijas valstu delegāciju pārstāvji, Somijas Tiesu administrācijas pārstāvji un apspriež ar tiesu darba administrēšanu un tās attīstību saistītus jautājumus, apmainoties ar pieredzi par katras valsts aktuālajām aktivitātēm tiesu darba administrēšanas jomā.

Semināra pirmās dienas kārtībā ir jautājumi par tiesu sistēmas ilgtspējīgu digitalizāciju, e-pierādījumu platformu un tiesu darba administrēšanas aktuālajiem jautājumiem. Savukārt semināra otrajā dienā tiks diskutēts par tiesnešu personisko īpašību novērtējumu tiesnešu atlases procedūrā un tiesu vadību – darba slodzes mērīšana tiesās.

Latviju Baltijas valstu seminārā pārstāv Tiesu administrācijas delegācija šādā sastāvā: Andreta Balševica, Informācijas sistēmu un tehnoloģiju departamenta direktore, Māris Kumerdanks, Informācijas sistēmu un tehnoloģiju departamenta Informācijas sistēmu attīstības nodaļas vadītājs, Elīza Kārkliņa, Informācijas sistēmu un tehnoloģiju departamenta Informācijas sistēmu attīstības nodaļas informācijas sistēmu administratore un Roberta Zariņa, Informācijas sistēmu un tehnoloģiju departamenta Informācijas sistēmu attīstības nodaļas informācijas sistēmu administratore.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS