JAUNUMI

28. Septembris 2022 / 09:40

Biznesa augstskolā Turība Eiropas Zinātnieku nakts ietvaros norisināsies komandu spēle - "Turības kvests"

Eiropas Zinātnieku nakts ietvaros 30. septembrī plkst.18.00 Biznesa augstskola Turība aicina ikvienu interesentu ar savu komandu piedalīties atraktīvajā un izzinošajā komandu spēlē - TURĪBAS KVESTĀ, veicot dažādus pārbaudījumus septiņos kontrolpunktos.

Katrs kontrolpunkts būs veltīts kādam no septiņiem Turības studiju virzieniem - uzņēmējdarbībai, jurisprudencei, tūrismam un viesmīlībai, informācijas tehnoloģijām, komunikācijai, organizācijas drošībai un pasākumu producēšanai.

Šī piedzīvojuma laikā ikvienam būs iespēja ar saviem draugiem, kursabiedriem vai ģimeni veidot komandu divu līdz četru cilvēku sastāvā, lai pieveiktu visus septiņus TURĪBAS KVESTA uzdevumus:

• "Mākslīgā intelekta varā". Pārbaudi savas zināšanas par mākslīgo intelektu spēlē "Mīts vai patiesība", kā arī izmēģini mākslīgo intelektu, kas centīsies pēc tavas sejas nolasīt tavu vecumu, dzimumu un garastāvokli.

• "Aiziet! Esam Ēterā!". Vai esi pārliecināts, ka spēj atpazīt viltus ziņas? Pārbaudi savas spējas - noskaties Turības ziņu izlaidumu un atrodi viltus ziņas.

• "Trāpi tūrisma galamērķī". Kopā ar komandu varēsi attīstīt plānošanas prasmes, lai izveidotu savu sapņu ceļojumu vai tūrisma galamērķi.

• "Pārliecini investoru!". Radi savu biznesa ideju un pārliecini potenciālo investoru finansējuma saņemšanai. Varbūt tieši tava ideja iegūs vislielāko atbalstu?

• "Tiesu zāles labirints". Tiesas zālē katram dalībniekam - advokātam, prokuroram, tiesnesim - ir sava īpašā loma. Kādas? To noskaidrosi izzinošā labirinta spēlē.

• "Glābšanas riņķis". Iemācīsies vai parādīsi savas prasmes pirmās palīdzības sniegšanā tieši tāpat, kā to apgūst Turības organizācijas drošības studenti. Uzdevuma laikā tev palīdzēs zinošs specialists, kurš būs blakus visos palīdzības sniegšanas soļos.

• "Uzrīko ballīti". Varēsi iejusties pasākuma producenta lomā. Plānojot pasākumu, ir jābūt gatavam sastapties ar dažādiem negaidītiem pārsteigumiem. Kāds tas būs, to uzzināsi šajā uzdevumā.

Komandas, kas būs ieguvušas vislielāko punktu skaitu, izejot visātrāk visus TURĪBAS KVESTA kontrolpunktus, saņems dažādas vērtīgas balvas no Biznesa augstskolas Turība. Tiekamies 30. septembra vakarā Turības kvartālā, Rīgā, Graudu ielā 68.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS