AFIŠA

16. Novembris 2022 / 14:30

CFLA sadarbībā ar IUB decembrī aicina uz semināru par iepirkumu jautājumiem

Trešdien, 7. decembrī, notiks tiešsaistes seminārs  “Aktualitātes publiskajos iepirkumos/Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā”, kur Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) un Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) pulcēs ekspertus, lai informētu par aktualitātēm publisko iepirkumu jomā.

CFLA direktora vietnieks Eiropas Savienības fondu sistēmas attīstības jautājumos Mārtiņš Brencis: “Decembrī uz semināru par ES fondu labo praksi pulcēsim projektu īstenotājus un jomas interesentus jau desmito reizi, taču pirmoreiz to organizējam kopā ar Iepirkumu uzraudzības biroju. Visa uzmanība šoreiz tiks veltīta iepirkumu tēmai – vienam no atslēgas elementiem veiksmīgai projekta īstenošanai. Kļūdas iepirkumos mēdz maksāt dārgi, tādēļ ieguldītais laiks un darbs kvalitatīva un pamatota iepirkuma organizēšanā atmaksājas raitākā un veiksmīgākā projekta realizācijā”.

Iepirkumu uzraudzības biroja vadītājs Artis Lapiņš: “Iepirkumu uzraudzības birojs katra gada noslēgumā apkopo  aktuālos  publisko iepirkumu regulējumā un ar to piemērošanu praksē saistītos jautājumus. Ikgadējie semināri “Aktualitātes publiskajos iepirkumos” ir lieliska iespēja sasniegt visus iesaistītos – iepirkumu veicējus, uzraugus un piegādātājus un pastāstīt par dažādām aktuālajām tēmām. Šo semināru rīkojam kopā ar sadarbības partneri – CFLA.”

Semināru veidos divas daļas - pirmā daļa būs veltīta publisko iepirkumu kvalifikācijas vērtēšanai un iepirkumu sadalīšanas problemātikai. Savukārt otrā daļa pulcēs jomas ekspertus diskusijai un atbildēm uz interesentu uzdotajiem jautājumiem.

Semināru CFLA organizē sadarbībā ar Iepirkumu uzraudzības biroju. Tas tiek rīkots abu iestāžu pastāvīgo informatīvo pasākumu ietvaros – IUB regulārā aktualitāšu izklāsta, kā arī CFLA semināru cikla “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” ietvaros. Tas notiks tiešsaistē  un to varēs vērot CFLA mājaslapā, IUB mājaslapā un CFLA Facebook kontā, IUB Facebook kontā trešdien, 7. decembrī, no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Informācija par 7. decembra semināra darba kārtību un reģistrācija dalībai ŠEIT. Tāpat, aizpildot reģistrācijas formu, ir iespējams jau pašreiz uzdot jautājumus, uz kuriem vēlas saņemt atbildes seminārā.

Seminārs ir bezmaksas.

CFLA seminārus “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” rīko divas reizes gadā apkopojot būtiskākās tēmas ES fondu jomā. Šī būs jau desmitā reize, kad notiek labās prakses seminārs. Savukārt IUB semināri “Aktualitātes publiskajos iepirkumos” jau ir kļuvuši par tradīciju – gada noslēgumā pulcēt iepirkumu veicējus, uzraugus un citas ieinteresētās personas kopā, lai apspriestu iepirkumu jomas aktuālos jautājumus.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS