ŽURNĀLS Tiesību prakse

21. Marts 2006 /Nr.12 (415)

Par blakus sūdzības iesniegšanas termiņu

Par blakus sūdzības iesniegšanas termiņu

Administratīvās apgabaltiesas lēmums

Lieta Nr.AA1236-06/8

2006.gada 13.februāris

Gadījumos, kad tiesa ir pasludinājusi saīsināto lēmumu, blakus sūdzības iesniegšanas termiņš skaitāms no dienas, kad sastādīts pilns lēmums.

Administratīvā apgabaltiesa šādā sastāvā: tiesas sēdes priekšsēdētājs V.Endzelis, tiesneši U.Bērziņš un S.Liniņa, piedaloties atbildētājas Valsts robežsardzes pārstāvei Silgai Bauģei-Robežniecei, atklātā tiesas sēdē izskatīja Sergeja Vikulova blakus sūdzību par Administratīvās rajona tiesas tiesneses 2005.gada 13.decembra lēmumu, ar kuru atteikts pieņemt blakus sūdzību par Administratīvās rajona tiesas 2005.gada 25.novembra lēmumu daļā, kurā atteikts atjaunot procesuālo termiņu apelācijas sūdzības iesniegšanai.

Administratīvā apgabaltiesa

konstatēja

[1] 2003.gada 3.decembrī Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā saņemta Sergeja Vikulova (iesniegusi pārstāve Janīna Grigorjeva) (turpmāk – pieteicējs) sūdzība (pieteikums), kurā lūgts atcelt Valsts robežsardzes 2003.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
visi numura raksti
Ārija Meikališa
Skaidrojumi. Viedokļi
Apcietinājuma tiesiskās reglamentācijas reforma
Temats, kas saistīts ar vienu no bargākajiem vai pat bargāko procesuālo piespiedu līdzekli- apcietinājumu- kriminālprocesa tiesībās teorētiskā līmenī, kā arī no praktiskā piemērošanas viedokļa ir joprojām nemainīgi aktuāls. Par ...
1 komentāri
Kalvis Torgāns
Akadēmiskā dzīve
Jauna profesore Latvijas Universitātē
Informācija
Virza Tiesu ekspertīzes likumprojektu
Juridiskā literatūra
Pieejamas Satversmes tēvu domas
Dina Gailīte
Juridiskā literatūra
Rakstu krājums privāttiesībās
AUTORU KATALOGS