ŽURNĀLS Mūsu autors

26. Janvāris 2021 /Nr.4 (1166)

Iepazīstieties: JV autors Ringolds Balodis

LU Juridiskās fakultātes profesors, Tiesību zinātņu pētniecības institūta valdes priekšsēdētājs. "Jurista Vārdā" līdz šim publicēti 34 raksti un viedokļi. Pirmais raksts: 2001. gadā. Visas publikācijas pieejamas Autoru katalogā portālā juristavards.lv.

LZA nesen nosauca 2020. gada nozīmīgākos sasniegumus Latvijas zinātnē, un šajā konkursā ar Atzinības rakstu novērtēts arī desmit gadus ilgais Satversmes zinātnisko komentāru izstrādes projekts, kuru faktiski vadījāt jūs. Ar ko šī atzinība ir nozīmīga jums personīgi un tiesību zinātnei kopumā?

LZA ir nacionālas nozīmes zinātnes centrs, kur juristu pārstāvji veido pavisam niecīgu minoritāti, kas nekādi nespēj konkurēt ar fizmatiem un citu zinātņu pārstāvju saliedētām grupām šai respektablajā organizācijā.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
visi numura raksti
Jānis Priekulis
Skaidrojumi. Viedokļi
Par tiesībām atkārtoti ieņemt Satversmes tiesas tiesneša amatu
Raksta mērķis ir sniegt atbildi uz jautājumu: vai atbilstoši spēkā esošajam normatīvajam regulējumam personai ir tiesības atkārtoti ieņemt Satversmes tiesas tiesneša amatu, un vai šajā sakarā būtu nepieciešams veikt kādas ...
Jānis Neimanis
Skaidrojumi. Viedokļi
Tiesneša atkārtotas apstiprināšanas aizliegums Satversmes tiesā
1 komentāri
Andrejs Judins
Tiesību politika
Par Pilsonības likuma 9. panta pirmās daļas 5. punkta interpretāciju
Edgars Rinkēvičs
Notikums
Izšķirīgā diplomātiskā uzvara: Latvijas starptautiskajai atzīšanai de iure – 100
Mārtiņš Drēģeris
Notikums
Pārdomājot Latvijas valsts starptautiskās atzīšanas de iure pirmo gadsimtu  
2021. gada 26. janvārī aprit pirmie simts gadi kopš Latvijas Republikas starptautiskās atzīšanas de iure. Šis atzīšanas fakts Latvijas valsti uz pasaules kartes nostiprināja par pilntiesīgu starptautisko tiesību subjektu. Ceļš kopš ...
2 komentāri
AUTORU KATALOGS