AFIŠA

24. Novembris 2021 / 10:23

CFLA decembrī organizēs kārtējo semināru par labo praksi

Trešdien, 15. decembrī, notiks tiešsaistes seminārs  “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā”, kur Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) pulcēs ekspertus, lai informētu par aktualitātēm Eiropas Savienības (ES) fondu jomā un sniegtu ieteikumus atbalsta izmantošanā.

CFLA direktore Anita Krūmiņa: “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā ir temats, kas aktualitāti nezaudē. Tas aptver gan ieteikumus un dalīšanos pieredzē par rezultātu sasniegšanu, gan arī pieļauto kļūdu analīzi. Un tā dēvētā “sliktā prakse” ir tēma, ko mūsu semināru apmeklētāji bieži izceļ kā interesējošo tematu, jo pārkāpumi un kļūdas ES fondu projektos mēdz būt dārga pieredze, ko labāk neuzkrāt pašam. Tādēļ šajā reizē bez informācijas par jaunumiem ES fondu jomā aicināsim speciālistus arī akcentēt mācības, ko varam gūt no būvnieku karteļa lietas.”

Semināru veido divas daļas. Otrā daļa būs veltīta iepirkumu tēmai, akcentējot konkurences pārkāpumus un sniedzot ieteikumus, kā no tiem izvairīties. Savukārt semināra pirmā daļa piedāvās jaunāko informāciju par jau tuvā nākotnē gaidāmo papildinājumu atbalsta iespējām - ES fondu finansējumu jaunajā 2021.–2027. gada plānošanas periodā, kā arī Atveseļošanas fondu.

Semināru CFLA organizē sadarbībā ar Finanšu ministriju, Konkurences padomi un Iepirkumu uzraudzības biroju. Tas notiks tiešsaistē  un to varēs vērot CFLA mājaslapā un Facebook kontā trešdien, 15. decembrī, no plkst. 11.00 līdz 14.00.

Informācija par 15. decembra semināra darba kārtību un reģistrācija dalībai – šeit. Tāpat, aizpildot reģistrācijas formu, ir iespējams jau pašreiz norādīt jautājumus, uz kuriem semināra gaitā tiek gaidītas atbildes.

Seminārs ir bez maksas.

Seminārus “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” CFLA rīko pastāvīgi, divas reizes gadā apkopojot būtiskākās tēmas ES fondu jomā. Šī būs jau astotā reize, kad notiek seminārs šādā ietvarā.  

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS