ŽURNĀLS Informācija

28. Marts 2006 /Nr.13 (416)

Lasītāji izvērtē un ierosina

Lasītāji izvērtē un ierosina

Jau vairākus gadus “JV” rīko lasītāju aptauju, lai noskaidrotu, kā tiek vērtēts līdzšinējais veikums, un arī lai uzklausītu mūsu lasītāju domas un idejas par iespējām pilnveidot žurnāla formu un saturu. Šogad februārī un martā notika “JV” lasītāju trešā aptauja, kura pavisam nesen ir noslēgusies.

Mēs esam saņēmuši gan daudz labu vārdu, gan arī vērtīgus ieteikumus iespējamiem uzlabojumiem un pilnveidojumiem, lai lasītāji katru otrdienu saņemtu arvien plašāku un interesantāku “JV” kārtējo numuru. Tāpat anketās bija atrodamas arī atsevišķas kritiskas piezīmes, kuras arī iespēju robežās ņemsim vērā.

Aptaujas dalībnieki

Šogad aptaujā piedalījās 100 lasītāji, 27 no viņiem aizpildītās anketas iesūtīja pa pastu, savukārt 73 lasītāji anketas aizpildīja elektroniski.
komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
visi numura raksti
Valentija Liholaja
Skaidrojumi. Viedokļi
Cilvēku tirdzniecības noziegumi: būtība un tiesu prakse
Būtiska nozīme cilvēku tirdzniecības izpratnes veidošanā bija ANO 2000.gada 13.decembra Konvencijai pret transnacionālo organizēto noziedzību (apstiprināta ar Latvijas Republikas 2001.gada 17.maija likumu)5 un tās papildu protokolam "Par ...
Informācija
Juristu dienas 2006
Informācija
"Jurista Vārds" rīko tiesu prakses komentāru konkursu
Jānis Pleps
Informācija
Par tiesu praksi ģimenes tiesībās
1 komentāri
Edmunds Broks
Eiropas telpā
Zaudējumu atlīdzināšana ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem
EKT uzsver, ka vienīgais gadījums, kad apdrošinātājs var atteikties izmaksāt cietušajam pasažierim kompensāciju, ir gadījums, kad cietusī persona ir labprātīgi iekāpusi zagtā transportlīdzeklī un ir apzinājusies, ka transporta ...
4 komentāri
AUTORU KATALOGS