ŽURNĀLS Informācija

1. Septembris 2020 /Nr.35 (1145)

Latvijas Zvērinātu advokātu padomē
Informācija par 2020. gada 25. augustā Latvijas Zvērinātu advokātu padomes sēdē izskatītajiem jautājumiem.

Darbība kolēģijā

Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā zvērinātu advokātu skaitā uzņemta Irēna Kucina. Praktizēšanas vieta jaunuzņemtajai advokātei tiks noteikta pēc zvēresta nodošanas.

Darbība Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā atjaunota zvērinātiem advokātiem Aleksandram Kazačkovam un Andrejam Krūmiņam ar 2020. gada 26. augustu.

No Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas pēc paša vēlēšanās atskaitīts zvērināts advokāts Vairis Reinholds ar 2020. gada 26. augustu.

Darbība Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā apturēta zvērinātai advokātei Ievai Cīrulei ar 2020. gada 26. augustu un zvērinātai advokātei Elitai Osei ar 2020. gada 17. septembri; darbības apturēšana Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā pagarināta zvērinātiem advokātiem Andrai Jarbušai, Marikai Rozītei, Haraldam Skaburskim un Kristīnei Vācietei, kā arī zvērināta advokāta palīdzei Ritai Kupčai.

 

Eksāmena kārtošana

Apstiprināta persona, kura iesniegusi lūgumu advokāta eksāmena kārtošanai – Irina Žebčuka, IPAS "PNB Asset Management" galvenā juriste.

Saskaņā ar Latvijas Republikas Advokatūras likuma 40. pantu padome lūdz sniegt atsauksmes par minēto personu.

Noteikts, ka zvērinātas advokātes Andras Rubenes palīgs Kalvis Krūmiņš pēc advokāta eksāmena maksas ieskaitīšanas kārto eksāmenu 2020. gada 25. septembrī, ja tajā laikā valstī nebūs spēkā pulcēšanos nepieļaujoši ierobežojumi.

Noteikts, ka zvērinātas advokātes Jekaterinas Kalniņas palīdze Katrīna Salmgrieze pēc advokāta eksāmena maksas ieskaitīšanas kārto eksāmenu 2020. gada 25. septembrī, ja tajā laikā valstī nebūs spēkā pulcēšanos nepieļaujoši ierobežojumi.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
visi numura raksti
Viktorija Jarkina, Krista Niklase
Skaidrojumi. Viedokļi
Procesuālo tiesību un pienākumu godprātīga izmantošana: tiesu prakse, Lietuvas un Igaunijas pieredze

Viens no tiesiskas valsts pamatelementiem ir efektīvs tiesas process, kas nav iespējams bez procesā iesaistīto personu godprātīgas tiesību un pienākumu izmantošanas.

Informācija
Piesakies žurnāla "Jurista Vārds" pētniecisko darbu konkursam!
Egons Rusanovs
Juristu likteņi
Profesora Paula Minca mūžs – stāsts, kam bija jābūt laimīgām beigām  
Gunvaldis Leitens
Skaidrojumi. Viedokļi
Eiropas Cilvēktiesību tiesas izpratne par izteikumu ietekmi uz nevainīguma prezumpciju
Gan nacionālā, gan starptautiskā mērogā atrodama bagātīga tiesu prakse saistībā ar personas reputācijas aizsardzību. Neraugoties uz apstākli, ka atsevišķi tiesas procesi un apsūdzētie gūst lielu publicitāti, daudz retāk tiek ...
Tiesību politika
Nekustamā īpašuma darījumu starpnieku darbības likuma attiecināšana uz 3. panta otrajā daļā minētajiem subjektiem
Šis ir Tieslietu ministrijas un Finanšu ministrijas kopīgi sagatavots Nekustamā īpašuma darījumu starpnieku darbības likuma1 normu skaidrojums, kas šī gada 30. jūlijā ticis izsūtīts Nekustamā īpašuma darījumu starpnieku ...
AUTORU KATALOGS