JAUNUMI

7. Maijs 2024 / 11:12

Senators Jānis Pleps saņem Triju Zvaigžņu ordeni
Foto no Augstākas tiesas arhīva

“Esmu pazemīgi pateicīgs par augsto novērtējumu, un jāteic – tā ir laimes sajūta apzināties, ka tavs darbs dara Latviju labāku, skaistāku un stiprāku,” 4.maijā, saņemot Triju Zvaigžņu ordeni, sacīja senators Jānis Pleps.

Senators uzsvēra, ka katrs darbs, kas tiek godprātīgi izdarīts, kalpo Latvijai un ļaus mums atstāt labāku Latviju mūsu bērniem, pēc tam mazbērniem. Bet kopā mēs varam izdarīt vairāk. Tādēļ viņš aicināja atlikt malā savu mazumu, lai taptu kas lielāks, pārvarēt savu egoismu, sīkumus, lai mēs radītu pārlaicīgo un vērtīgo. “Tikai kopā caur ērkšķiem Latvijas zvaigznes mūžam spīdēs. Turpināsim strādāt Latvijai!” aicināja Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieks.

Valsts augstākais apbalvojums Senāta Administratīvo lietu departamenta senatoram, Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes docentam, konstitucionālo tiesību ekspertam, tiesību zinātņu doktoram Jānim Plepam piešķirts par izcilu un radošu ieguldījumu Latvijas tiesiskās sistēmas modernizācijā, tiesībvēsturiskās apziņas veidošanā un Latvijas kultūrvēsturisko novadu identitātes veicināšanā, stiprinot Latviju kā demokrātisku, tiesisku un nacionālu valsti.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
17. Maijs / 10:11
Tiešraide: Latvijas tiesnešu konference  
17. Maijs / 09:12
Paaugstinās tiesas maksas pakalpojumu cenas
16. Maijs / 15:19
E-lietas platformā integrēs vēl trīs iestāžu informācijas sistēmas
16. Maijs / 14:22
Satversmes tiesa atsāks izskatīt lietu par normām, kas noteic izglītības iegūšanu privātās izglītības iestādēs tikai valsts valodā
16. Maijs / 13:13
VIDEO: Ar EST tiesnešu un jauno juristu diskusiju atklāj "Jurista Vārda" grāmatžurnālu  
AUTORU KATALOGS