ŽURNĀLS Sludinājumi. Reklāma

25. Augusts 2020 /Nr.34 (1144)

Zvērināts advokāts piedāvā iespēju pieteikties uz jurista palīdzes / palīga amatu
3 komentāri

ATSAUCE UZ ŽURNĀLU
Zvērināts advokāts piedāvā iespēju pieteikties uz jurista palīdzes / palīga amatu. Jurista Vārds, 25.08.2020., Nr. 34 (1144), 13.lpp.
komentāri (3)
3 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Labs
31. Augusts 2020 / 16:23
3
ATBILDĒT
Sludinājums kā sludinājums, nekā īpaša, vismaz kāds kādam piedāvā iespēju praktizēties. "Cilvēk", kādas darba iespējas citiem piedāvājat Jūs?
cilveks
27. Augusts 2020 / 17:04
4
ATBILDĒT
bezmaksas padomi šim zvērinātam advokātam:
1) Minimālā darba alga nedrīkst būt mazāka par valsts noteikto minimumu. Šobrīd tas ir 430 eiro mēnesī.
2) Par valsts noteiktās minimālās mēneša darba algas nenodrošināšanu, ja persona nodarbināta normālo darba laiku, vai minimālās stundas tarifa likmes nenodrošināšanu piemēro naudas sodu darba devējam — fiziskajai personai — no astoņdesmit sešām līdz simt četrpadsmit naudas soda vienībām, bet juridiskajai personai — no simt septiņdesmit līdz tūkstoš četrsimt divdesmit naudas soda vienībām.

Tīri ziņķārības pēc - kādā izšķirtspējā CV jāpievieno fotogrāfija?

Gribētos zināt arī vai DVI ir mainījusi savas domas par tiesībām pieprasīt fotogrāfijas: https://lvportals.lv/skaidrojumi/234360-meklejot-darbiniekus-vinu-foto-prasit-nedrikst-2011


Ieteikums JV redakcijai - sekot līdzi, kāda satura sludinājumi tiek publicēti.
Vērotājs > cilveks
1. Septembris 2020 / 05:23
4
ATBILDĒT
Cilvēkveidīgais, kāda jēga no taviem bezmaksas padomiem, ja tie visi īsti neatbilst reklāmas saturam?

No reklāmas taču redzams, ka atlīdzība var pārsniegt 430 EUR, turklāt pat nav skaidrs, vai tās būs darba attiecības, vai nē, līdz ar to vispār noteikums par minimālo darba algu var neiestāties (varbūt tā ir tikai īslaicīga stāžēšanās?).

Fotogrāfijas sūtīšana vispār ir izteikta lūguma veidā. Tā pat nav prasība, kā tu norādi, tādēļ to var pildīt vai nepildīt. Turklāt vērtējuma jautājums ir, vai šādā situācijā, kad no reklāmas izriet, ka darbs varētu būt saistīts ar cilvēku apkalpošanu, panks ar tetovējumu uz pieres varētu pretendēt uz šādu vakanci. Pirms raksti, labi padomā, ko raksti.

Jāpiekrīt Labajam, ka jāpriecājas par katru iespēju, ko kāds nodrošina jaunajai paaudzei. Tādi formālisti kā tu patiešām nekādas iespējas nevienam nerada, bet gan strādā visu mūžu par minimālo algu un priecīgi plaukšķina, kad to Saeima paaugstina.
visi numura raksti
Dāvids Gurevičs
Skaidrojumi. Viedokļi
Cietušā – juridiskās personas – pārstāvis kriminālprocesā un tā atbildība
Jānis Jurkāns
Viedoklis
Jāpaplašina videokonferences pielietojums tiesās
Covid-19 ierobežojumu ietekmē strauji pieauga dažādu tiešsaistes komunikācijas platformu izmantošana darījumu un lietišķajā komunikācijā. Pāris mēnešu laikā prakse izmantot videokonferences kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu gan ...
7 komentāri
Ieva Miļūna
Skaidrojumi. Viedokļi
Erga omnes pienākumi un to aizsardzība no ANO orgānu puses
Stella Kaprāne
Skaidrojumi. Viedokļi
Negodīgi līgumu noteikumi līgumos ar patērētājiem: tiesu prakse un problēmjautājumi
Patērētāju tiesību aizsardzība gadu gaitā aplūkota gan dažādos rakstos un grāmatās, gan tiesu praksē un arī 2018. gada Augstākās tiesas prakses apkopojumā, tomēr juridiskajā literatūrā maz aplūkoti tieši negodīgi līguma ...
Madara Lindāne
Skaidrojumi. Viedokļi
Valsts pārvaldes iestāžu darbība sociālajos tīklos: tiesiskie aspekti
Sociālie tīkli mūsdienās ir kļuvuši par būtisku platformu cilvēku savstarpējai saziņai un informācijas apritei. Līdz ar sociālo tīklu attīstību tos savas darbības ietvaros arvien vairāk izmanto arī valsts pārvaldes iestādes. Tas ...
AUTORU KATALOGS