ŽURNĀLS Informācija

21. Aprīlis 2009 /Nr.16 (559)

Pārmaiņas advokātu birojā
2 komentāri

Zvērinātu advokātu biroja "Loze, Grunte & Cers" partneri pieņēmuši lēmumu reorganizēt biroju, izveidojot atsevišķus advokātu birojus "Loze, Tamberga & partneri" un "Grunte & Cers", 14. aprīlī informēja biroja "Grunte&Cers" sabiedrisko attiecību konsultants Mārtiņš Panke. Par biroja reorganizāciju partneri vienojušies, lai stimulētu abu biroju izaugsmes iespējas, pilnībā koncentrētos uz juridisko pakalpojumu attīstīšanu, kā arī turpinātu nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu Latvijas un ārvalstu klientiem.

komentāri (2)
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
šis
21. Aprīlis 2009 / 09:23
0
ATBILDĒT
ir labs piemērs, kad taisnošanās nekur neder. LGC izjuka nejauku personisko attiecību dēļ. Turklāt tik neglītā veidā pret LGC "komandu" - darbiniekiem, ka neviens no viņiem nav vēlējies palikt ar augsti novērtēto Tambergu/Lozi.
ff
21. Aprīlis 2009 / 08:42
0
ATBILDĒT
Kā man patīk šis sabidrisko attiecību sviests par to, kāpēc notika reorganizācija- "stimulētu abu biroju izaugsmes iespējas, pilnībā koncentrētos uz juridisko pakalpojumu attīstīšanu" utt. :)

Būtu labāk paziņojuši tikai faktu un viss. Tāpat skaidrs, ka tie skaistie teksti ir tikai priekš tā lai skaisti izskatītītos...Tam visam apakšā noteikti ir lietas, par kurām plašāk publika neko nezina un nezinās...
visi numura raksti
Diskusija
Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības
Satversmes 90. pants noteic, ka ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības. Satversmes tiesa savā praksē ir norādījusi: "Šī konstitucionālā norma ievada Satversmē ietverto pamattiesību katalogu un norāda uz nozīmi, kādu šīs ...
2 komentāri
Egils Levits
Diskusija
Valsts oficiālās informācijas pasniegšanai nedrīkst pieiet formāli
3 komentāri
Gunārs Kusiņš
Diskusija
Oficiālā izsludināšana ir aktīva darbība ar mērķi sasniegt adresātu
11 komentāri
Gunārs Kūtris
Diskusija
Valsts ir apsolījusies, ka nodrošinās, lai visi zinātu savas tiesības
6 komentāri
Kristīne Jarinovska
Diskusija
Oficiāla publikācija ir valsts funkcija, ko nevar nodot privātpersonas kompetencē
AUTORU KATALOGS