ŽURNĀLS Redaktora sleja

4. Oktobris 2011 /Nr.40 (687)

Lapas krīt, un cenas arī

Lai gan mūsdienu steidzīgā cilvēka darba metode ļoti bieži ir “atliec uz parītdienu to, ko varēji izdarīt vakar”, šoreiz jūs mēģināšu pārliecināt par pretējo – “izdari šodien to, ko vari darīt līdz gada beigām”. Tūlīt pat abonē “Jurista Vārdu”!

Iemesli ir vismaz divi: jo tas ir lētāk un drošāk. Drošāk tādēļ, ka, atliekot abonēšanu uz gada beigām, pirmssvētku drudzī var aizmirsties to izdarīt, var nepietikt naudas vai aptrūkties laika.

Savukārt par lētumu lai Tevi, cienījamais lasītāj, pārliecina skaitļi. Šobrīd ir sākusies un līdz 14. oktobrim turpinās īpaša akcija – žurnālu “Jurista Vārds” visam 2012. gadam iespējams pasūtīt tikai par 37 latiem. Šis abonements ir tieši tāds pats, kāds pēc akcijas beigām maksās par veseliem astoņiem latiem vairāk! Proti, katru nedēļu Tavā pastkastītē būs žurnāls “Jurista Vārds” – šobrīd vienīgais regulārais profesionālais preses izdevums mūsu valsts juristiem. Žurnāls, kas kļuvis par juristu domu apmaiņas, tiesību zinātnes un prakses apkopojuma lielāko platformu Latvijā. Turklāt visiem drukātā žurnāla abonementiem arī nākamgad joprojām būs pieejams ļoti labais bonuss – bezmaksas piekļuve žurnāla elektroniskajai versijai (jaunākajam numuram) un 25 arhīva rakstiem mēnesī.

Savukārt pēc 14. oktobra sāksies žurnāla “regulārā” abonēšana, un tad “Jurista Vārds” 12 mēnešiem maksās jau 45 latus (pastāvīgajiem abonentiem – Ls 40), un vienīgi jurisprudences studenti būs izdevīgākā situācijā, jo, atbalstot mūsu jauno tiesībnieku paaudzi, mēs piedāvāsim viņiem gada abonementu par neprātīgi zemu cenu – 30 latiem.

Tātad secinājums var būt tikai viens: ja vien neesi students, cienījamais lasītāj, tad tieši šobrīd ir īstais laiks abonēt žurnālu “Jurista Vārds” 2012. gadam! Neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt šodien! Zvani uz bezmaksas tālruni 80006000 vai noformē žurnāla abonementu mājaslapā www.juristavards.lv!

Savukārt mēs, redakcija, no savas puses solāmies darīt visu iespējamo (un arī neiespējamo), lai labs, domājošs un no būtiskiem procesiem malā palikt negribošs jurists bez “Jurista Vārda” nevarētu un negribētu iztikt arī nākamgad!

Dina Gailīte, “Jurista Vārda” galvenā redaktore

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
visi numura raksti
Dina Gailīte, Jānis Pleps
Notikums
Konstitucionālās vērtības krīzes laikā  
Pagājušajā nedēļā, 29.–30. septembrī, Rīgā notika Satversmes tiesas un Venēcijas komisijas kopīgi organizēta konference "Konstitucionālās tiesas loma konstitucionālo vērtību aizsardzībā". Pasākums bija veltīts decembrī ...
8 komentāri
Agnese Priedīte
Intervija
Mīti un stereotipi par ārpustiesas parādu piedziņu
Atbilstoši senākiem plāniem jau šā gada sākumā vajadzēja stāties spēkā likumam, kurš reglamentētu ārpustiesas parāda piedziņas jautājumus. Vairāku gadu laikā šī iecere likuma spēku nav guvusi, taču likumprojekta formā idejas ...
5 komentāri
Ringolds Balodis
Skaidrojumi. Viedokļi
Labas pārvaldības princips Uzņēmumu reģistra darbā
Šajā “Jurista Vārda” numurā lasītāju vērtējumam tiek nodots kopskaitā jau četrdesmitais Uzņēmumu reģistra amatpersonas lēmums, kuru komentē pazīstami un autoritatīvi juristi praktiķi, kas vienlaikus ir arī tiesībzinātnieki. ...
19 komentāri
Inga Bite
Nedēļas jurists
Inga Bite
25 komentāri
Evija Eglīte
Skaidrojumi. Viedokļi
Personas datu apstrādes tiesiskie aspekti
Pēdējā laikā Latvijas publiskajā telpā saistībā ar atsevišķiem personas datu apstrādes pārkāpumiem ir aktualizējusies diskusija par fiziskas personas datiem, to izmantošanu, pieejamību un nodošanas trešajām personām tiesiskumu. ...
3 komentāri
AUTORU KATALOGS