AFIŠA

15. Jūnijs 2020 / 11:10

Bezmaksas vebinārs uzņēmējiem par izmaiņām starptautiskajā biznesā

18. jūnijā plkst. 16.00 Rīgas šķīrējtiesa aicina uzņēmējus rīkotā online vebinārā bez maksas uzzināt, kā uzņēmējam juridiski kompetenti reaģēt uz aktuālām izmaiņām starptautiskajā biznesā. Gandrīz katru darbības sfēru ir aizskārusi šī gada vispasaules krīze. Tā vēl arī nav beigusies, taču uzņēmējiem ir jārīkojas uzreiz un tagad, lai juridiski pasargātu savu biznesu, kā arī veicinātu tā uzplaukumu. Par juridiskām niansēm, visiem svarīgākajiem jaunumiem ir iespēja uzzināt, kā arī uzdot savu jautājumu bezmaksas vebināra laikā jau šo ceturtdien.

Vebināra temats – “Kā uzņēmējam kompetenti reaģēt uz izmaiņām starptautiskajā biznesā?”

Vebināra plāns:

  1. Nepārvarama vara: kā pareizi to izmantot starptautiskajā biznesā?
  2. Valsts aizliedzošie pasākumi: risku samazināšanas stratēģijas. Ja ne nepārvaramas varas apstākļi, tad kā būt?
  3. Kā likumīgi uz laiku nepildīt līguma saistības? Jauna atruna.
  4. Ārzemju klienta bankrotēšana: stratēģijas darbam ar problemātiskiem klientiem. Ārvalstu klienta pārbaude un monitorings.
  5. Galveno līguma klauzulu pārbaude: no piemērojamām tiesībām līdz šķīrējtiesas klauzulai.

Lektors: Konstantīns Ivanovs (Sanktpēterburga (Krievija) / Viļņa (Lietuva)) – tiesību zinātņu doktors, starptautiskā advokātu biroja “Foxen law office” valstu tiesību padomnieks (Viļņa, Sanktpēterburga), pasaules līmeņa eksperts praktiķis starptautisko komerctiesību jomā (līdzdarbošanās starptautiskos darījumos un ārekonomisko strīdu izšķiršana), starptautisks arbitrs / šķīrējtiesnesis (Rīgas šķīrējtiesa, Starptautiskā šķīrējtiesa IAC/Almati, Kāzahstāna), toplektors, biznesa treneris.

Pasākuma valoda, ņemot vērā ārvalstu lektoru, ir krievu.

Lai saņemtu saiti uz vebināru, ir nepieciešams iepriekšējs pieraksts – t.i., aizpildīt reģistrācijas formu Rīgas šķīrējtiesas mājaslapā sadaļas ATBALSTS apakšsadaļā SEMINĀRI. Uz norādīto e-pasta adresi atnāks apstiprinājuma vēstule.

Lai lektors noteikti paspētu atbildēt uz jautājumiem, ir lūgums, atsūtīt to reģistrējoties.

Šobrīd ir jāatzīst un jāsaprot izmaiņas citu valstu likumdošanā, kaut kā jākomunicē ar partneriem, jāsaprot nepārvaramas varas izmantošana vai jādomā, ko darīt, ja nepastāv nepārvaramas varas apstākļi, jāskatās uz agrāk noslēgtiem līgumiem, jāvienojas par citiem parakstītā līguma noteikumiem, jāseko līdzi partnera finansiālajam stāvoklim utt. Ļoti daudz jautājumu, uz kuriem meklēt atbildes dotajā brīdī ir nogurdinoši, jo ir daudz citu sarežģītu situāciju, ko risināt. Tāpēc arī tiek organizēts bezmaksas vebinārs speciāli tiem, kas sadarbojas ar ārvalstu uzņēmumiem, lai apspriestu un atrisinātu sarežģītākās un bieži sastopamās problēmas par izmaiņām starptautiskajā biznesā.

Piedalieties vebinārā un izmantojiet iespēju stiprināt un juridiski nosargāt savu starptautisko biznesu!

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
19. Aprīlis / 17:54
TM rosina paredzēt kriminālatbildību par nelikumīgu finansējumu politiskajām partijām, sākot no 10 minimālajām mēnešalgām
19. Aprīlis / 16:42
Satversmes tiesa stiprina dialogu ar Eiropas Cilvēktiesību tiesu
19. Aprīlis / 10:29
Noslēdzas tiesvedība vienā no politiskās partijas „Latvijas attīstībai” finansēšanas lietām
19. Aprīlis / 09:13
Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs piedalīsies Eiropas Tieslietu padomju asociācijas valdes sēdē
18. Aprīlis / 13:10
Saeima 2. lasījumā atbalsta kadastra likuma izmaiņas, iedzīvotājiem nekustamā īpašuma nodokļa maksājumi nepieaugs
AUTORU KATALOGS