JAUNUMI

5. Augusts 2020 / 16:32

“Kā likums!”: LV portāla podkāsta sarunas ik trešdienu

Šodien, 5. augustā, “Latvijas Vēstnesis” nāk klajā ar valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas podkāstu “Kā likums!”. Podkāsta sarunās LV portāla redakcija piedāvās saturu par sabiedrībai aktuāliem jautājumiem, tostarp tiesisko regulējumu un likumdošanas procesu.

Turpmāk ik trešdienu LV portāla redakcija saviem klausītājiem piedāvās jaunu podkāsta sarunu ar nedēļas viesi par kādu aktuālu tēmu. To būs iespējams noklausītiesi LV portāla publikācijā un Podbean.com platformā. Drīzumā podkāstu varēs klausīties arī citur.

Pirmā sarunas tēma ir uzturlīdzekļi vasaras brīvlaikā. Aplūkojot dažādas ikdienišķas situācijas, to palīdz šķetināt zvērināta advokāte Dana Rone.

Kā noklausīties? Publikācijas noslēguma daļā atrodas podkāsta lodziņš, klikšķini uz tā un klausies! Tāpat vari mūs atrast Podbean.com platformā, meklējot pēc atslēgas vārdiem “Kā likums!”. Tiekamies trešdienās!

 

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
19. Marts / 12:26
Vairāk nekā 3000 tiesībaizsardzības jomas darbinieki apmācīti ekonomisko noziegumu izmeklēšanā
19. Marts / 09:32
Grāmatas “Publiskās tiesības. Ievads” atvēršanas svētki un diskusija “Latviešu nācija, Latvijas tauta, suverenitāte – publisko tiesību avots”
18. Marts / 09:40
Pasaules konstitucionālo tiesu organizācijas Birojs atbalstīja Satversmes tiesas rezolūciju par starptautiskās tiesiskās kārtības atjaunošanu  
15. Marts / 13:39
Eiropas Savienības tiesa piespriež maksāt soda naudu par Eiropas Elektronisko sakaru kodeksa prasību nepārņemšanu noteiktajā termiņā
15. Marts / 13:36
Valsts kompensācijas piedziņas lietu rezultāti 2023.gadā
AUTORU KATALOGS