AFIŠA

29. Marts 2019 / 16:18

ASV apgabaltiesas tiesnesis LU vadīs lekciju ciklu jurista ētikā un krimināltiesībās
No privātā arhīva

Laikā no 8. līdz 12. aprīlim Latvijas Universitātes (LU) Juridiskajā fakultātē (JF) viesosies Floridas pavalsts apgabaltiesas tiesnesis Marks Speizers, lai piecu lekciju cikla ietvaros skaidrotu jurista ētikas, kā arī krimināltiesību un kriminālprocesa aspektus Amerikas Savienotajās Valstīs.

Bagātīgu pieredzi vieslektors uzkrājis gan advokāta, gan prokurora darbā, bet šobrīd viņš ir Floridas pavalsts apgabaltiesas tiesnesis. Marks Speizers (Mark Speiser) savā lekciju ciklā aplūkos tādus tematus kā advokātu disciplinārlietu process ASV, jurista komunikācija ar klientu, apsūdzības un aizstāvības ētika, rīcība ar klienta naudas līdzekļiem, kā arī krimināltiesību un kriminālprocesa normatīvais regulējums ASV.

M. Speizera vizīte LU JF noris ar Starptautisko tiesību studiju centra (Centre for International Legal studies) administratīvu atbalstu.

Nodarbības notiks angļu valodā. Lekciju ciklu vai atsevišķas nodarbības bez maksas var apmeklēt ikviens iepriekš reģistrējies interesents.

Pieteikuma anketa

Lekciju cikla programma

 

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
28. Marts / 14:19
Senāts vērtē: vai dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir radījusi būtisku kaitējumu
27. Marts / 16:59
Senāts skaidro ceļu satiksmes negadījumā cietušajam radītā morālā kaitējuma atlīdzības piedziņas kārtību
27. Marts / 15:40
Lietā par dižkoka nozāģēšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums
27. Marts / 14:30
Senāts skaidro, kas ir dome un kas ir administrācija
27. Marts / 14:15
Saeimas Juridiskā komisija neatbalsta ģenerālprokurora piedāvātos grozījumus Krimināllikumā saistībā ar aizliegtu vienošanos publiskā iepirkuma procedūrā
AUTORU KATALOGS