JAUNUMI

4. Augusts 2020 / 11:27

Seko līdzi “Latvijas Vēstneša” saturam: piesakies un saņem ziņu e-pastā!
Latvijas Vēstnesis

Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis” piedāvā papildu funkcionalitāti jaunajai iespējai, kas interesentiem ļauj e-pastā saņemt ziņu par interesējošu publikāciju oficiālajā izdevumā tūlītēji pēc tās publiskošanas. Tagad arī publikāciju atvērumos ietvertās saites, piemēram, uzņēmuma reģistrācijas numurs, kadastra numurs, adrese klikšķa attālumā aicina pieteikties pakalpojumam “Seko līdzi”.

No 2020. gada jūlija ikvienam interesentam ir pieejams pakalpojums “Seko līdzi” – oficiālo publikāciju monitorings, kas pārlūko pasūtīto informācijas pieprasījumu (ievadītos atlases kritērijus) par Latvijas Republikas oficiālā izdevuma “Latvijas Vēstnesis” (vestnesis.lv) satura jaunumiem. Lietotāji to aktīvi izmanto.

Pilnveidojot funkcionalitāti, arī publikāciju atvērumi papildināti ar “Seko līdzi” iespēju – lietotājs, uzklikšķinot uz saites, var uzreiz pieteikties interesējošajai informācijai.

“Interesents var pierakstīties, piemēram, saņemt vēsti e-pastā, ja ir jauna publikācija, kas satur konkrēta uzņēmuma reģistrācijas numuru, adresi, nosaukumu. Savukārt paziņojumu sarakstos, izmantojot meklētāju, iespējams kombinēt informācijas atlasi. Viena no iespējām populārajā grupā “Izsoles” pasūtīt informāciju par nekustamā īpašuma izsolēm pilsētā X,” skaidro Oficiālo publikāciju departamenta Paziņojumu publikācijas daļas vadītāja Aija Sinkeviča.

Pakalpojums palīdz 24/7 režīmā sekot līdzi ikvienai publikācijai, kurā minēts, piemēram, uzņēmuma reģistrācijas numurs, kadastra numurs, iestāde, amatpersona, adrese, nosaukums vai cits atslēgvārds vai frāze.

Kopumā ir plašas izvēles iespējas, kā sekot līdzi oficiālajām publikācijām “Latvijas Vēstnesī”, piesakoties pat ļoti detalizētam informācijas pasūtījumam. Atslēgvārds vai frāze, paziņojumu grupa vai konkrēts meklēšanas kritērijs tajās, tiesību akti pēc izdevēja vai veida, dažādas to kombinācijas – pakalpojums “Seko līdzi” nodrošina plašas atlases iespējas atbilstoši individuālajai vajadzībai vai iestādes, uzņēmuma informatīvajai interesei.

Svarīgs iestatījums – izvēlēties meklēt vārdu vai frāzi locījumos vai pretēji meklēt precīzu frāzi, jo rezultāti abos gadījumos ir atšķirīgi. Tādēļ aicinām pievērst uzmanību meklēšanas parametru “Meklēt visu frāzi” un “Locījumos” lietojumam.

Lai pieteiktos jaunumu saņemšanai, lietotāji var izmantot funkciju "Seko līdzi", kas pieejama vietnes meklēšanas rezultātu skatā, publikāciju sarakstos un tagad arī to publikāciju atvērumos, kuras satur tipveida saites, piemēram, uzņēmuma reģistrācijas numurs vai kadastra numurs. Tā nodrošina paziņojumu piegādi uz norādīto e-pasta adresi, tiklīdz oficiālajā izdevumā – laidienā vai papildu laidienā – tiek publicēta informācija, kas atbilst lietotāja izvēlētajiem informācijas atlases kritērijiem.

Pakalpojumā sniegtie dati (tai skaitā personas dati) ir publiski pieejama informācija, kas ir publicēta oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis” saskaņā ar normatīvo aktu prasībām.

Par oficiālo izdevumu “Latvijas Vēstnesis”

“Latvijas Vēstnesis” ir periodisks elektroniskais izdevums, kas bez maksas pieejams vietnē www.vestnesis.lv. Tajā publicētā informācija ir publiski ticama un saistoša. Vestnesis.lv ir daļa no oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
18. Marts / 09:40
Pasaules konstitucionālo tiesu organizācijas Birojs atbalstīja Satversmes tiesas rezolūciju par starptautiskās tiesiskās kārtības atjaunošanu  
15. Marts / 13:39
Eiropas Savienības tiesa piespriež maksāt soda naudu par Eiropas Elektronisko sakaru kodeksa prasību nepārņemšanu noteiktajā termiņā
15. Marts / 13:36
Valsts kompensācijas piedziņas lietu rezultāti 2023.gadā
15. Marts / 13:33
Stājas spēkā spriedums, kurā vērtēta lēmuma par aizsardzību pret vardarbību nepildīšana
14. Marts / 20:18
Eiropas Cilvēktiesību tiesa noraida sūdzības trīs lietās par tiesībām uz īpašumu
AUTORU KATALOGS