JAUNUMI

30. Aprīlis 2021 / 16:07

V.I.P. spēlē Latvijas televīzijā 3. maijā – jurisprudences erudīti

Administratīvā justīcija šogad atzīmē simtgadi, un administratīvās tiesas to nolēmušas darīt priecīgi. Par spīti pandēmijas ierobežojumiem, kuru dēļ daļu pasākumu nācies atlikt, daļa nebūs iespējami, kā iecerēts. Bet viens notikums ir izdevies – administratīvā justīcija piedalās erudīcijas spēlē televīzijā “Veiksme. Intuīcija. Prāts”.

Pirmdien, 3. maijā, plkst. 21.15 LTV1 programmā pirmais pusfināls, kurā piedalīsies komandas, kuru kapteiņi Senāta Administratīvo lietu departamenta senatora pienākumu izpildītāja Lauma Paegļkalna un Administratīvās rajona tiesas tiesnesis Agris Dreimanis.

Arī otrajā pusfinālā 10. maijā tiksies administratīvās justīcijas komandas. To kapteiņi būs Administratīvā procesa likuma pamatlicējs Arvīds Dravnieks un Ekonomisko lietu tiesas priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Miķelis Zumbergs, kurš vēl nesen bija senatora palīgs Senāta Administratīvo lietu departamentā.

17. maija vakarā pusfinālu uzvarētāju komandas tiksies finālā. Tā ka trīs nedēļas televīzijas V.I.P. ložās būs jurisprudences erudīti.

Brīnišķīga spēle un notikums, kaut spriedze prožektoru gaismā un nogurums pēc spēles – milzīgs. Tā par spēles ierakstu saka dalībnieki. Bet pozitīvās emocijas un pieredze bijusi to vērta.

Kā tiesneši un tiesu darbinieki tiks galā ar jautājumiem ārpus juridiskajiem kāzusiem – aicinām skatīties!

Vairāk par pirmdienas raidījumu skatīt šeit.

komentāri
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
jaunumi
19. Aprīlis / 17:54
TM rosina paredzēt kriminālatbildību par nelikumīgu finansējumu politiskajām partijām, sākot no 10 minimālajām mēnešalgām
19. Aprīlis / 16:42
Satversmes tiesa stiprina dialogu ar Eiropas Cilvēktiesību tiesu
19. Aprīlis / 10:29
Noslēdzas tiesvedība vienā no politiskās partijas „Latvijas attīstībai” finansēšanas lietām
19. Aprīlis / 09:13
Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs piedalīsies Eiropas Tieslietu padomju asociācijas valdes sēdē
18. Aprīlis / 13:10
Saeima 2. lasījumā atbalsta kadastra likuma izmaiņas, iedzīvotājiem nekustamā īpašuma nodokļa maksājumi nepieaugs
AUTORU KATALOGS