AFIŠA

10. Oktobris 2017 / 14:19

Aicinām uz žurnāla "Jurista Vārds" lasītāju un autoru forumu!
2 komentāri

“Jurista Vārda” redakcija aicina visus interesentus uz žurnāla 1000. laidiena iznākšanai veltīto lasītāju un autoru forumu „Latvijas tiesiskās sistēmas izaicinājumi valsts otrajā simtgadē”, kas notiks šī gada 10. novembrī Latvijas Universitātes Lielajā aulā!

Konferences programmma

Atzīmējot žurnāla 1000. laidiena iznākšanu, kas paredzēta šī gada 7. novembrī, redakcija vēlas pulcēt žurnāla autorus un lasītājus uz tikšanos 10. novembrī, lai klātienē turpinātu diskusijas, kas ikdienā norit žurnāla lappusēs un kas šoreiz tiktu veltīta iespējami plašam skatījumam uz Latvijas tiesiskās sistēmas perspektīvām mūsu valsts otrajā simtgadē. Augsni šādai domu apmaiņai, jācer, sagatavos arī žurnāla jubilejas laidiens, kurā plašs lietpratēju loks aplūkos Latvijas tiesiskās sistēmas pašreizējo stāvokli.

“Jurista Vārda” autoru un lasītāju forumam esam izvēlējušies trīs tēmu lokus, kas šobrīd šķiet sevišķi aktuāli: tiesiskās sistēmas efektivitāte un nākotnes ideālā tiesu sistēma; tieslietu un ekonomikas mijiedarbība; jurista izglītība un jurista darbs digitālajā laikmetā. Uz diskusijām šo trīs sesiju ietvaros tiks aicināti konkrēto tēmu lietpratēji, turklāt tie būs eksperti ne tikai no tieslietu, bet arī citām nozarēm.

Ceram, ka šāds pasākums 2017. gada nogalē būs vērtīgs ievads Latvijas valsts simtgadei, ko svinēsim nākamgad un kuru sagaidot būtu svarīgi ne vien priecāties par šo ārkārtīgi nozīmīgo Latvijas tautas sasniegumu, bet arī kopīgi censties formulēt uzdevumus un nepieciešamo ieguldījumu Latvijas kā demokrātiskās un tiesiskas valsts nākotnes nodrošināšanai.

komentāri (2)
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Redakcija
24. Oktobris 2017 / 15:25
0
ATBILDĒT
Nē, īpašs apstiprinājums nav paredzēts un nav nepieciešams (Jūsu pieteikums redakcijai ir redzams, un ar to pietiek). Tādējādi daļai dalībnieku, kuri netiks tālāk anketēti, process noslēdzas līdz ar šo paziņojumu:

Pieteikums dalībai žurnāla "Jurista Vārds" lasītāju un autoru forumā "Latvijas tiesiskās sistēmas izaicinājumi valsts otrajā simtgadē”
Paldies! Jūsu pieteikums tika reģistrēts.
A.
24. Oktobris 2017 / 10:54
0
ATBILDĒT
Labdien, vai, aizpildot pietiekumu, jāsaņem kāds apstiprinājums dalībai?
jaunumi
18. Aprīlis / 13:10
Saeima 2. lasījumā atbalsta kadastra likuma izmaiņas, iedzīvotājiem nekustamā īpašuma nodokļa maksājumi nepieaugs
18. Aprīlis / 12:39
Varmākam varēs piemērot elektronisko uzraudzību, konceptuāli lemj Saeima
18. Aprīlis / 12:37
Valsts kontroles padomes locekļa amatā Saeima apstiprina Gati Litvinu
18. Aprīlis / 12:24
Senāta Civillietu departamenta senatoru kopsapulce uzsver paskaidrojumu nozīmi civilprocesā
18. Aprīlis / 10:39
20 gadi kopš 10 valstu pievienošanās Eiropas Savienībai: jauns konstitucionāls brīdis Eiropai
AUTORU KATALOGS